Laviva chocolate - це виробник якісної та оригінальної продукцїї преміальної якості що створює магію настрою на кожен день.

Оригінальність

Ми постійно прагнемо бути креативними та інноваційними та завжди на один крок попереду. Команда фахівців шоколатьє із країн Європи та Азії є нашими ідейними лідерами та помічниками у розробці рецептів неперевершених шоколадних рішень. Ми черпаємо натхнення з усього, що любимо: від карпатських полонин до какао-ферм La république du côte-d’ivoire, від українських вишиванок до мексиканських самбреро. Ми відкриті до втілення будь-яких оригінальних рецептурних та візуальних ідей.

Автентичність

Шоколад починається із какао-бобів. Ми співпрацюємо із найбільшими лідерами світового ринку шоколадної сировнини компаніями Сallebaut та Сacao Barry признаними у всьому кондитерському світі як найкращі виробники високоякісного шоколаду.

Етика

Ви занадто багато працюєте аби отримувати неякісний шоколад. Фермери надто мало сплять аби постачати дешеві та низькоякісня какао-боби. Ми кидаємо виклик всім виробникам в Україні аби показати всім що таке справжній смак шоколаду. Ми маємо переконання, що якісний продукт має бути доступним до кожного хто бажає його спробувати.

Чому наш шоколад інший?

З самого початку ми ніколи не грали  за правилами за якими, за словами інших людей, повинна бути шоколадна компанія.

Коли ми вперше почали робити корпусні цукерки більше трьох років тому, експерти порадили нам робити їх якомога тоншими. Ми зробили навпаки, вибравши товсту оболонку і це дало змогу відчути не тільки смачну начинку в цукерці але і розкрити смак шоколаду з якої зроблено її корпус.

Усі казали, що плитку шоколаду потрібно ділити на невеликі шматочки, але квадрати – це нудно, тому ми зламали стеріотип та зробили наші тепер уже культові плитки, натхненні формою розтопленого шоколаду, коли ви виливаєте його на прохолодний мармур на стілі шоколатьє. Нещодавно ми переосмислили наші міні плитки, натхненні дитячими повітряними бульбашками, щоб створити унікальну естетику, яка є одночасно функціональною та красивою.

Ми також змогли втілили в життя шоколадні крейзі-ідеї: солоні огірки та курячі нагетси у шоколаді, шоколадні цукерки із кетчупом та хріном, шоколад їp соєвим соусом та рисом, і одноразовий шоколад, і винаходи тривають – ми постійно впроваджуємо нові технології та ідеї.

Життя триває і ми тільки на початку нашого шоколадного шляху…